Πώληση Χωράφι, Oragadam, Uttaranchal, Ινδία, LAVENDERS NEST,Near Oragadam,Kunnavakkam village,kanchipuram Dist

Πώληση - Cod. 15249

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 222.97 m²
  • Αριθμός δωματίων: vecant land
  • Όροφος: vecant land

Αυτό είναι Jegadhesh από κρύσταλλο Homes, Chennai. Όπως ανά τηλεφωνικών συνομιλία, κάτωθι υπογεγραμμένος συνημμένο λεπτομέρειες του έργου μας.
Κρυστάλλινα Αρχική έργα 's είναι όλα σε στρατηγικά σημεία σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης και περιβάλλεται από επιφανείς γείτονες που κυμαίνονται από ακαδημαϊκό ίδρυμα, με επώνυμα καταστήματα λιανικής πώλησης, με hi-κατάταξης εταιρικά, σε σημαντικά ιατρικά ιδρύματα, σε άλλα καλά γνωστές κατοικημένες γειτονιές. »Σχετικά με λεβάντες 'έργα NestThe τοποθεσίες είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω ενός multilane οδικό δίκτυο, καθώς επίσης και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ανέσεις, όπως τοπικά τρένα (σύντομα) και τα λεωφορεία. Oragadam Nest λεβάντες "που περιβάλλεται από τεράστια Κατοικία μεγάλων έργων, που βρίσκεται στο οροπέδιο σε απόσταση 45 χλμ. από Τσενάι το νότιο άκρο με την κατάσταση του οδικού δικτύου τέχνης που συνδέονται από διάφορα μέρη των κόμβων αυτοκινητοδρόμων σημείο της πόλης και στη μέση αρκετών Βιομηχανική Hub: Mammoth επένδυση άνω των 20.000 επιχειρήσεις crores όπως Renault Nissan, Dailmer, Απόλλων Ελαστικά, Διεθνής έρευνα σταθμό αυτοκινήτων, η Nokia, η Saint-Gobain, τηλεοράσεις Δελφούς, Hyundai, Komatsu. Πολλά κολέγια όπως το δανικό Ahmed Μηχανικών κολέγιο, ο Απόλλωνας Engineering College, κλπ. Επιπλέον προτεινόμενη Πράσινη αεροδρόμιο Field και πρότεινε Intercity κράτος Terminal Τρένο στο Tambaram RS. Nest λεβάντες 'κατανέμονται σε 10,5 στρεμμάτων με τις ακόλουθες ανέσεις Συμφέρουσα από την ιστοσελίδα μας: -. Η φωλιά lavenders 1. Απέναντι από το site μας, την οποία πρότεινε MGM Θέμα Park2. 6 χιλιόμετρα από το site μας, την οποία πρότεινε JPR Ιατρική College3. Έτοιμος για άμεση Occupation4. Κλείσιμο στάδιο oragadam Bridge5. Εξωτερική περιφερειακή οδό (Γέφυρα έργο είναι σε εξέλιξη) 6. Αφού ολοκληρωθεί η Vandalur brigdge, ίσιος δρόμος από την GST σε Oragadam7. 3 φάσεις σε λεβάντες Nest, στη φάση ΙΙ, Πρόκειται για την υλοποίηση μεμονωμένων Vilas8. Gated Κοινότητας και σαφή τίτλο. Επίτευγμά μας σε λεβάντες Nest45days πίσω Είμαστε ξεκίνησε το lavenders Nest, Sofar είμαστε επιχείρηση 55 κρατήσεις από 150 οικόπεδα. 15 οικόπεδα που έχουν ήδη καταχωρηθεί. Όλα τα οικόπεδα που πρόκειται να κατευθύνει όχι εγγραφή για loan.Note: Με βάση το προφίλ των πελατών, είμαστε επιχείρηση διαδικασία δανείου επίσης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB