Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Kanyakummari District, Tamil Nadu, Ινδία, Beach Road

Πώληση - Cod. 41877

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: GROUND FLOOR
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Σπάνια ευκαιρία, μοναδική επένδυση. TAMIL NADU, 85 χλμ. νότια του Trivandrum, 20 χλμ. βορειοδυτικά του Kanyakumari, 20 χλμ. από το Nagercoil, αυτό το κτήμα, ένα άλσος καρύδων, βρίσκεται στην ακτή της θάλασσας Laccadive. Στο ένα άκρο βρίσκεται η κύρια πύλη, στο άλλο μια πύλη με άμεση πρόσβαση στην παραλία η οποία απλώνεται όσο φτάνει το μάτι. Είναι ένα μεγάλο καταφύγιο από τους ευρωπαϊκούς χειμώνες. Έχει επιχειρηματικές δυνατότητες.
Οι κύριες πύλες πλαισιώνονται από δύο ώριμους καρπούς που φέρουν δέντρα Tamarind. Δεξιά είναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΑΖ, αριστερά δύο ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ το ένα με WC και ντουζιέρα. Πιθανή διαμονή προσωπικού. Αριστερά το ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΠΙΤΙ με κουζίνα, ντους, σταθερό, Modem Wi-Fi, φιλοξενεί δύο με πρόσβαση σε ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΡΟΦΗΣ σε επίπεδο δέντρου, δύο σταθερά τραπέζια και παγκάκια. Ευχάριστος.
Περίπατος περίπου. 80 μέτρα πέρασε το Αγροπηγάδι / αντλία στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ με την φιλόξενη μαρμάρινη ένθετη ποδιά του που πλαισιώνεται από βουκαμβίλιες. Ένα εξαιρετικό μέρος για να λάβετε και να διασκεδάσετε φίλους. Μπείτε στην ευάερη κουζίνα/τραπεζαρία. Μέσα από την αψίδα στο Master Bedroom με εντοιχισμένες ντουλάπες. Στο στούντιο σε ένα ευρύχωρο ΜΠΑΝΙΟ, WC, μπιντέ, ντους και καθιστικό. Από εδώ ανοίγει μια άλλη πόρτα μπάνιου σε ένα σύντομο μονοπάτι που οδηγεί στην ΠΙΣΙΝΑ 17 μέτρα x 10,5 μπλε και στην πισίνα για μωρά. Περιοχή αντλίας & φίλτρου.
Συνεχίστε κατά μήκος του διαδρόμου ανάμεσα στο καταπράσινο τοπίο προς το BOUMA, ένα ντιζάιν στρογγυλής κατοικίας με μικρή κουζίνα, ντους και καθιστικό/υπνοδωμάτιο. Περιοχή με βεράντα και τραπέζι για να απολαύσετε τη ζωή στην ύπαιθρο… παγώνια, παπαγάλοι, ο ήχος των κυμάτων που κυματίζουν… Περπατήστε ή οδηγήστε ανάμεσα στις καρύδες μέχρι την ΠΥΛΗ της ΠΑΡΑΛΙΑΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πλησιέστερο χωριό: Thengamputhur περίπου 3 Km. Αγορά, φρούτα, λαχανικά ψάρια. Τράπεζα, Ταχυδρομείο. Μικρά πολυκαταστήματα πιο κοντά. Kanyakumari: 20 χλμ. Η νοτιότερη πόλη της Ινδίας. Όλο τον χρόνο τουρισμός Τεράστια αλιευτική βιομηχανία.
ΚΤΗΜΑ: 2,8 στρέμματα= 1,13 εκτάρια= 11330 τμ Καρύδες: περίπου 300
Το ακίνητο είναι χωρίς υποθήκη και δάνειο.
Τιμή 375000 δολάρια ΗΠΑ ή πλησιέστερη προσφορά.
Τίτλοι σε Ταμίλ και Αγγλικά επικυρωμένη μετάφραση - Προτιμώμενο νόμισμα Ευρώ, Δολάριο ΗΠΑ, £ GB. Ανατιμάται η αξία της γης - Δυνατότητα ανάπτυξης-
Ικανός και αξιόπιστος διαχειριστής ακινήτων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB